Felhasználási feltételek

1. Webáruház adatai: 

  • A xy webáruház üzemeltetője a xy Kft. 
  • Székhely: xy
  • Telephely: xy
  • Adószám: xy
  • Bejegyző hatóság: xy Cégbíróság 

2. Az elektronikus szerződéskötés lépései 

2.1. Regisztráció a xy webáruházba. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni. 

2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk. 

2.3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése. A minimális rendelési érték xy Ft. 

2.4. A xy Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb xy percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a xy Kft. és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a  xy  ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról. 

2.5. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. Webáruházunkban lehetőséget biztosítunk elektronikus úton bankkártyával történő fizetésre. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, valamint étkezési utalványal lehet fizetni. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő xy percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást. 

2.6. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított xy percen belül a   xy  ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi. 

2.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök: 

  • a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető. 
  • a személyes adatok bármikor változtathatóak. 

2.8. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a xy Kft nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető. 

3. Problémák, reklamáció 

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni: 

  • telefonon:  xy
  • email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.